About ETEX DOO BUKUREST RUMUNIJA
ETEX DOO BUKUREST RUMUNIJA
ETEX DOO BUKUREST RUMUNIJA
Available from 8:00 AM - 6:00 PM (CET)
Bosnia and Herzegovina

STRUČNJAK ZA SUHU GRADNJU

Siniat proizvodi različite proizvode za suhu gradnju i sustave za pregradne zidove, stropove, obloge interijera i eksterijera objekata. Naše proizvode primjenjuju renomirani arhitekati, izvođači i građevinske tvrtke u regiji.

OBLIKUJEMO NAČIN NA KOJI SE GRADI I ŽIVI

Kao ključni partner za opskrbu tisuća građevinskih projekata diljem svijeta, proizvodimo vrhunske materijale za suhu gradnju koji omogućuju izvođenje domova, škola, bolnica i poslovnih prostora koji su suhi, topli, tihi i sigurniji nego ikad prije.

Inovativne karakteristikeBolje okruženje za učenjeBolje okruženje za učenjeTroškovi tijekom cijelog vijeka trajanja

NAŠE USLUGE

Kao veliki proizvođač građevinskog materijala, osiguravamo brzu isporuku nakon narudžbe stotinama specijaliziranih distributera i opskrbljivača građevinskim materijalima diljem svijeta.

PARTNER U OPSKRBI OD POVJERENJA

Nudimo široki asortiman proizvoda kako bismo zadovoljili i najrazličitije projekte i zahtijeve te našim klijentima osigurali brzu isporuku njihove narudžbe. Mnoga uspješna građevinska poduzeća imaju povjerenje u to da im naši proizvodi, korisnička podrška i tehničko znanje mogu pružiti prednost pred njihovim konkurentnima.

TEHNIČKO ZNANJE

Naš tehnički tim uvijek je tu kako bi pomogao odgovoriti na sva pitanja o našim proizvodima i sustavima. Za veće projekte pružamo podršku prilikom projektiranja, kao i tehničku podršku prilikom izvođenja. Na našoj web stranici možete pronaći detaljne informacije i praktične video uratke, a osiguravamo i korisničku podršku preko telefona.

PLANIRANJE PROJEKATA I PODRŠKA

Za veće projekte stvaramo dodanu vrijednost prije, tijekom i nakon faze izgradnje. Surađujući s projektnim timom možemo osigurati podršku pri ćemu možemo pronaći načine kako unaprijediti estetski izgled ili karakteristike objekta, smanjiti troškove i vrijeme izgradnje ili predložiti načine kako smanjiti troškove održavanja.

INOVACIJE

Siniat ima pristup dokumentima Etexovih centara za istraživanje i razvoj koji se nalaze diljem svijeta. Zahvaljujući tome što smo dio Etexa uvijek smo u prilici našim klijentima ponuditi najinovativnija rješenja. Također surađujemo s različitim institucijama i laboratorijima kako bismo osigurali sigurna rješenja koja zadovoljavaju propise svih država u kojim distribuiramo svoje proizvode.

ODRŽIVOST

Kao proizvođač, vrlo smo svjesni svoje odgovornosti prema društvu, okolišu i osobama koje rade za i s nama. Stoga smo vrlo aktivni u društvenim pitanjima i potičemo odgovorno ponašanje svojih zaposlenika i izvođača tijekom svakodnevnog rada, a time usmjeravamo kulturu našeg društva prema svjesnom i održivom upravljanju resursima.

USAVRŠAVANJE

Siniatovi partneri imaju pristup nizu edukacija koji im kontinuirano pomažu na najbolji način implementirati naše proizvode i sustave za suhu gradnju. Osiguravamo edukacije i seminare za stručno usavršavanje,videozapise i praktično osposobljavanje, a naši tehnički savjetnici uvijek su dostupni kako bi pomogli unaprijediti vještine vaših timova.

TKO SMO?

Etex Building Performance divizija spaja proizvode i rješenja dvaju brendova za materijale za suhu gradnju i pasivnu protupožarnu zaštitu– Siniata i Promata. Dio smo globalne Etex grupe društava koja posluje u Europi, Africi,Australiji, Aziji te Americi.


                Generalni sponzor