About SAVOX Group d.o.o.
SAVOX Group d.o.o.
SAVOX Group d.o.o. Bronze
Available from 8:00 AM - 6:00 PM (CET)
+387 56 741-500
Bosnia and Herzegovina

32 godine iskustva

Savox je najveći proizvođač montažnih kuća u Bosni i Hercegovini i regionu. Sa višedecenijskim iskustvom i ekspertizom u dostizanju ekstremno visokih očekivanja naših klijenata širom Evrope postali smo lider u proizvodnji montažnih kuća. Dijapazon projekata koji se ubrajaju u impozantnoj referentnoj listi, varira od jednostavnih i kratkotrajnih do kompleksnih multidisciplinarnih višegodišnjih projekata. Naš proces izgradnje montažnih kuća je praćen garancijom banke koja našim klijentima daje dodatnu sigurnost da će kvalitet gradnje ispuniti sve dogovorene aspekte.

Najviše standarde u proizvodnji i ostalim poslovnim procesima potvrđuju i mnogobrojni certifikati koje su izdale vodeće certificirane kompanije. Stalno usavršavanje poslovnih procesa u skladu s poslovnom filozofijom pozicionirale su nas kao lidera u proizvodnji montažnih kuća.

Kompanija “Savox”, osnovana je 1989. godine, a osnovni proizvodni program je proizvodnja montažnih kuća i zgrada, drvo i drvo-aluminijum prozora i vrata i peleta. Koristeći naučna dostignuća i razvoj opreme u drvnoj industriji pomjeramo granice kvaliteta na najveće moguće standarde.


                Generalni sponzor