About Tehnomarket
Tehnomarket
Tehnomarket Bronze
Available from 8:00 AM - 6:00 PM (CET)
+381 69 8479009
Serbia

Vrhunski kvalitet, napredna projektna rešenja i primena novih tehnologija, kao i izuzetna tehnička podrška klijentima su osnovni principi poslovanja kompanije Tehnomarket, osnovane u Pančevu 1990. godine.

Od samog početka specijalizovali smo se za proizvodnju aluminijumskih prozora, vrata i fasada, sa težnjom ka vrhunskom kvalitetu proizvoda i profesionalnom tehničkom podrškom za sve klijente. Danas, nakon gotovo 30 godina, Tehnomarket je prvi izbor klijenata koji zahtevaju aluminijumske profile najvišeg kvaliteta i vrhunsku uslugu. Na jednom mestu nudimo potpuno zaokružen proces proizvodnje, od dizajna i projektovanja, preko ekstruzije profila, plastifikacije, CNC obrade pa do fabrikacije gotovih elemenata.
Naše linije proizvoda, poput LINEAL visoko energetski efikasnih prozora i vrata, VENT sistema podkonstrukcija za ventilisane fasade i Aluminik CS55 ostakljenih fasada po svojim performansama i atestiranim karakteristikama spadaju u sam vrh svetske ponude, što je potvrđeno izvozom na više od 30 svetskih tržišta i prestižnim referentnim objektima koji su, svaki kroz svoju jedinstvenu priču, na neki način oblikovali naše proizvode i utvrdili pravac u kome smo se razvijali. Pored naših proizvoda, klijente upoznajemo i sa proizvodima španske kompanije Alucoil, čiji brendovi „Larson“ i „Larcore A2“ važe za najkvalitetnije aluminijumske kompozitne i saćaste panele na globalnom tržištu, sa izuzetnom paletom inovativnih kompozitnih panela, materijala, tekstura i površinske obrade.

U savremenim, dinamičnim disciplinama poput arhitekture i građevinarstva, gde se prepliću dizajn i tehnologija kroz umetničku materijalizaciju pojedinih elemenata i kompleksnih projekata, neizmerno je je važan direktan kontakt između vizionara i stvaralaca sa jedne, i profesionalaca i inženjera sa druge, kako bi u jednom sinergističnom procesu kreirali efikasnije, toplije i humanije okruženje. Upravo takvom saradnjom nastali su prepoznatljivi referentni objekti, poput Krestovsky arene u St. Petersburgu, popularno nazvane leteći tanjir zbog svog oblika, preko spektakularne upravne zgrade Ecobank-a u Accri, glavnom gradu Gane ili prepoznatljive zgrade projektovane od strane ateljea Le Corbusier u kome se nalazi reginalna uprava Elektrodistibucije Francuske.

Tehnomarket. Dom za vaše najsmelije ideje.


                Generalni sponzor