About Aquaestil
Aquaestil
Aquaestil
Available from 08:00 - 18:00 (CET)
Bosna i Hercegovina

Aquaestil plus osnovan je sada već davne 1998. godine sa jasnom vizijom stvaranja stabilnog i inovativnog proizvođača kupaonske opreme prepoznatljivog po kvalitetnim proizvodima i tržišnom pristupu koji podrazumijeva osluškivanje želja i potreba svakog kupca.

Zahvaljujući energičnom tržišnom pristupu, stalnim ulaganjima u sve naprednija tehnološka rješenja u proizvodnji te suradnjom s renomiranim europskim imenima iz domene proizvodnje i prodaje kupaonske opreme, uspjeli smo u tek nekoliko godina pozicionirati ime Aquaestil kao sinonim za kvalitetna i moderna rješenja za kupaonice.

proizvoda i usluga.

PROIZVODNI PROGRAM

Naš proizvodni program sastoji se od širokog asortimana akrilnih kupaonskih kada, hidromasažnih kada, tuš kada, staklenih tuš paravana, masažnih i parnih kabina, masažnih stupova, kupaonskog namještaja te proizvoda od kompozitnih materijala kao što su umivaonici proizvedeni tehnologijom sintetskog mramora SYMAN i modernog solid surface materijala ASTONE.

ASTONE je visokokvalitetni kompozitni solid surface materijal razvijen u hrvatskom poduzeću AQUAESTIL PLUS, a odlikuje se nizom odličnih karakterstika i visokom razinom primjenjivosti.

Saznaj više

VIDEO

PROIZVODNJA AKRILNIH
KUPAONSKIH KADA

VLASTITI ODJEL ZA RAZVOJ I ISTRAŽIVANJE

Aquaestil danas ima oko 500 zaposlenika raspoređenih u četiri proizvodne jedinice smještene u Dugoj Resi, Ozlju, Generalskom Stolu i Našicama. Posebno smo ponosni na vlastiti odjel za istraživanje i razvoj koji je zadužen za dizajn i testiranje proizvoda prije njihovog plasmana na tržište. Zahvaljujući tome, uspijevamo pronaći idealno rješenje i za najsloženije kupaonske konfiguracije te vršimo pomnu kontrolu svih proizvoda na zadovoljstvo kupaca koji mogu u njima uživati dugi niz godina.

Pored iznimnih rezultata na hrvatskom tržištu, kao dokaz kvalitete i kontinuiranog rada, svakako je i činjenica što su Aquaestil proizvodi prepoznati i na zahtjevnom tržištu EU na kojem se ostvaruje većina ukupnih prihoda poduzeća.


                Generalni sponzor