About Beorol
Beorol
Beorol
Available from 08:00 - 18:00 (CET)
Bosna i Hercegovina

Kompanija Beorol postoji od 1998 godine, a do danas smo svojom ponudom i konkurentnom cijenom postali lider na tržištu, kako domaćem tako i regionalnom. Zahvaljujući kvalitetu naših proizvoda, danas poslujemo pored tržišta Crne Gore, i na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Mađarske, Rumunije, Rusije kao i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a naši artikli su prisutni u preko 48 država sveta.

 

Za 23 godine poslovanja Beorol je postao vodeća kompanija u regionu u oblasti proizvodnje molerskog alata kao i uvoza i distribucije ručnog alata i pribora za završne radove u građevinarstvu, zaštitne opreme, tehničke hemije, baštenskog i kućnog programa. Sve ovo ukazuje da su Beorol proizvodi i širina asortimana opravdali ukazano poverenje naših kupaca. Ponosni smo što smo svih ovih godina pomagali pri uređenju i ulepšavanju Vaših domova.

 

Zato smo odlučili da Vam ponudimo nešto više. Naime, naš asortiman se konstantno širi i prilagođava Vašim potrebama i željama. Osim što se odlikuju kvalitetom i pristupačnim cijenama, Beorol proizvodi su jednostavni za korišćenje i omogućuju Vam potpuno samostalan rad, bez posrednika i dodatnih troškova.


                Generalni sponzor