About GLOBO LIGHTING DOO BANJA LUKA BIH
GLOBO LIGHTING DOO BANJA LUKA BIH
GLOBO LIGHTING DOO BANJA LUKA BIH
Available from 08:00 - 18:00 (CET)
Bosna i Hercegovina

GLOBO JE SVJETSKI BREND

Dostupni smo širom svijeta, našu rasvjetu možete pronaći u svim bolje snadbjevenim radnjama. Naš oficijelni i ekskluzivni distributer za tržište Bosne i Hercegovine je firma HOME LIGHTING D.O.O.

Firma GLOBO Handels GmbH osnovana je 1998. godine sa sjedištem u Austriji. Osnovna djelatnost firme je razvoj i distribucija dekorativne rasvjete u cijelom svijetu. Najvažniji prodajni partneri uključuju specijalizovane prodavnice rasvjete, Bau trgovačke centre, prodavnice namještaja, prodavnice elektro materijala i maloprodajne lance. Globo je jedan od vodećih distributera dekorativne rasvjete u Evropi. Naši proizvodi se trenutno isporučuju u više od 50 zemalja širom svijeta.

ASORTIMAN
S asortimanom proizvoda koji uključuje preko 4.000 artikala, GLOBO Handels GmbH pozicionirao se kao dobavljač sveobuhvatnog asortimana na tržištu: od klasičnih, elegantnih i kristalnih lustera do modernih dizajnerskih komada, Globo pokriva sve grupe proizvoda i stilove. Inovativna LED tehnologija koja nudi savršen kvalitet svjetla uz nisku potrošnju energije, etablirala se kao osnovna sposobnost firme. Takođe i interni logistički centar s preko 33 000 paletnih mjesta i skladište Globo Istočna Evropa sa 16 000 mjesta za palete, garantuju najveću dostupnost proizvoda u Evropi.

Za Globo, istraživanje, razvoj i dizajn, temelj su uspješne budućnosti, a prilikom dizajniranja novih proizvoda, fokus je uvijek na harmoniji funkcionalnosti i forme. Firma se fokusira na trenutni i inovativni dizajn s individualnim naglascima. Globo svake godine predstavlja više od 1.000 novih proizvoda, što ga čini trendseterom na međunarodnom tržištu rasvjete.

KVALITET
Moto Globa za postavljanje trendova je: visok kvalitet po pristupačnoj cijeni. Da bi se postigao taj cilj proizvodi kontinuirano podliježu strogim provjerama kvaliteta. Robu prati evropski QA tim tokom proizvodnje. Kontinuirano se provjerava i podvrgava preciznim vizuelnim i funkcionalnim analizama. Nakon dolaska u logistički centar, GLOBO proizvodi ponovo prolaze inspekciju dolazne robe. Sigurnost i kvalitet imaju visoki prioritet, zbog čega Globo već godinama uspješno sarađuje s poznatim ispitnim institutima kao što su TÜV ili SGS. Svi proizvodi imaju oznaku CE i u skladu su s evropskim direktivama. Posebna se pažnja posvećuje i zaštiti okoline, te svi proizvodi odgovaraju RoHs


                Generalni sponzor