About IGM Mladost
IGM Mladost
IGM Mladost Izlagač
Available from 08:00 - 18:00 (CET)
Srbija

MLADOST je jedan od najvećih i najznačajnijih proizvođača građevinskog materijala u regionu, poznato ime na tržištu, sinonim za kvalitetne crepove i blokove za zidanje i međuspratne konstrukcije koji su zahvaljujući kvalitetu pronašli put do zadovoljnih korisnika na celoj teritoriji Srbije i Kosova, ali i na tržištima Makedonije, Bugarske, Rumunije, Albanije, Crne Gore i Rusije.

U periodu od 2007-2010. godine u kontinuitetu su sprovedene velike investicije u tri fabrike u Leskovcu, Vlasotincu i Maloj Plani. Posebno su od značaja investicije u najsavremeniju tehnologiju i opremu, zatim u građevinske objekte, organizaciju, osavremenjavanje svih procesa poslovanja, marketing, ljudske resurse. Sa svim navedenim investicijama, iz godine u godinu značajno dolazi do povećanja obima proizvodnje, koje je paralelno praćeno adekvatnim širenjem tržišta i porastom tražnje za proizvodima Mladost.

Sa poslednjom investicijom s kraja 2010. i početka 2011. godine, kao i sa rekonstrukcijom nove fabrike u Stalaću početkom 2018. godine, investicioni ciklus je krunisan instaliranjem ključnih tehnologija koje će omogućiti značajno poboljšanje kvaliteta, kvantiteta i asortimana proizvodnje, a sve u cilju zadovoljenja potreba naših kupaca.


                Generalni sponzor