About KNAUF DOO KNIN HRVATSKA
KNAUF DOO KNIN HRVATSKA
KNAUF DOO KNIN HRVATSKA
Available from 08:00 - 18:00 (CET)
Bosna i Hercegovina

KNAUF NA MEĐUNARODNOJ RAZINI

Danas se Knauf ubraja u vodeće proizvođače građevinskog materijala i građevinskih sustava u Europi i svijetu. Naši proizvodni pogoni i prodajne organizacije prisutni su na pet kontinenata, u preko 60 zemalja te 150 gradova i mjesta diljem svijeta.

Knauf tvornice proizvode moderne sustave suhe gradnje, sustave za fasade i toplinske izolacije, tekuće estrihe i podne sustave, žbuke, proizvode za polaganja keramike te strojeve i alate za uporabu ovih građevinskih proizvoda. Predano razvijamo, proizvodimo i isporučujemo inovativne proizvode i sustave za gradnju namijenjene profesionalnom tržištu, kao i krajnjim potrošačima.

Knauf korporacija trenutno zapošljava više od 24 500 zaposlenika diljem svijeta. Svakim korakom naprijed nastoji se okupiti mlade kadrove koji svojim znanjem i interesom iskazuju potencijal za nastavak poslovnog puta i aktivni doprinos daljnjem formiranju industrije građevinskih materijala.

Ime Knauf u mnogim zemljama i danas predstavlja sinonim za gips. Gipsani proizvodi i izolacijski materijali povezani s gipsom proizvode se u gotovo svim zemljama zapadne i istočne Europe. Poduzeća u sklopu Knauf korporacije uspješno posluju i u SAD-u (izolacijski materijali), Južnoj Americi i Aziji, Africi i Australiji.


                Generalni sponzor