About Nova Trgovina-S doo
Nova Trgovina-S doo
Nova Trgovina-S doo
Available from 08:00 - 18:00 (CET)
Bosna i Hercegovina
„Nova Trgovina-S“ d.o.o. Kakanj je trgovačko preduzeće koje je osnovano 1988. godine. U početku je to bila mala trgovina da bi kasnije prerasla u trgovinsko društvo s ograničenom odgovornošću na preko 11.000 m2 prodajnog prostora.
 Danas osnovna djelatnost firme je trgovina na veliko i malo građevinskim, vodo i elektro materijalima, alatima, keramikom i prehrambenim proizvodima.
Dugi niz godina Nova Trgovina- S je generalni zastupnik za BiH Njemačke kompanije ISO PLUS koja proizvodi predizolovane cijevi i fazonske lukove za daljinsko grijanje visokog kvaliteta.
Od 2006 godine, Nova Trgovina-S je članica grupacije TOP DOM BH koju čini 18 značajnih privrednih subjekata iz BiH, što omogućava da putem ove grupacije kupcima ponudi kvalitetne proizvode po cijenama prihvatljivim za svačiji budžet.
Nova Trgovina-S nastala je kao porodična firma i u svojih preko 30 godina postojanja stasala je značajnu i respektabilnu firmu na regiji Kaknja a i širem bh. tržištu. U firmi je zaposleno 30 uposlenika sa stalnim radnim odnosom koji svojim stručnim znanjem i ljubaznošću stoje Vama na raspolaganju.


                Generalni sponzor