About Remex doo
Remex doo
Remex doo Izlagač
Available from 08:00 - 18:00 (CET)
Bosna i Hercegovina

Osnovne informacije o Remex d.o.o.

Firma Remex d.o.o. osnovana je 1992. godine sa prvenstvenom djelatnošću prodaje filtera, rezervnih dijelova za rudarske i građevinske mašine te tešku mehanizaciju. Remex je od početka 2007. godine preuzeo zastupništvo automobilskog brenda Ford. Nakon toga postajemo jedan od vodećih prodavača Fordovih vozila u BiH.

Nagrađivani kao najuspješniji prodavači na teritoriji BIH. Stalno usavršavanje ka novim tehnologijama i alatima, te i novim automobilskim tehnologijama i prodajnim pristupima. Konstantno ulažemo u obrazovanje našeg kadra, te unapređenju poslovanja. 

Remex d.o.o. je ponosna na dugogodišnju saradnju sa nekim od vodećih svijetskih proizvođača dizel motora, filtera za ulje i filtera za gorivo, bagera i rotacionih bušilica, utovarivača i hibridnih bagera, sve do firmi specijaliziranih za komplikovane građevinske projekte i ugradnju dubokih temelja.

Firme s kojima Remex d.o.o. ima plodnu i uspiješnu dugogodišnju saradnju su svijetski priznate firme čiji ugled je neprikosnoven: Dawson, Cummins, Fleetguard, Takraf, Dando, Hangcha, Isenmann, Furukawa, Kubota, Dunlop i SKF.


                Generalni sponzor