About Roto BH doo
Roto BH doo
Roto BH doo Izlagač
Available from 08:00 - 18:00 (CET)
Slovenija

O nama

Roto je međunarodno poduzeće za proizvodnju proizvoda od plastičnih materijala sa sjedištem u Murskoj Soboti.

Zapošljava više  od 450 ljudi u 6 tvornica, koje se nalaze u 4 države. Konzorcij Roto je u godini 2017 ostvario prihod od 40 miliona €, pri čemu je 70% proizvoda izvezeno u 52 države.

Roto proizvodi više od 4.000 različitih proizvoda, među kojima je većina proizvedena postupkom rotomoldinga, po čemu se uvrštava u sami vrh vodećih proizvođača u Europi. Tradicija obiteljske tvrtke seže do godine 1948. Razvoj tvrtke pruža kontinuirane inovacije, nove tehnologije i materijale, koje ROTO razvija u znanstvenim institucijama, sveučilištima I drugim tvrtkama.

Grupe proizvoda s robnom markom Roto  su podijeljena u četiri  segmenta – proizvodi za gospodarstvo, vrt, sport i ekologiju. Upotreba naprednih kompozitnih materijala omogućava proizvodnju  kajaka,  kanua  te  drugih  plovila.

Proizvodnja proizvoda  po mjeri kupaca zadovoljava najšire potrebe različitih industrijskih sektora, kao što su građevinska, automobilska i nautička  industrija, aquakulturna i logistička poduzeća te proizvodi za poljoprivredne strojeve. Dodana vrijednost portfelja proizvoda predstavlja inovativni dizajn, korištenje naprednih i visokokvalitetnih materijala i moderne proizvodnje.

ROTO BH d.o.o.
Brezanska br. 1
71000 SARAJEVO
Bosna in Hercegovina


                Generalni sponzor