About THERMOSTONE DOO NOVSKA HRVATSKA
THERMOSTONE DOO NOVSKA HRVATSKA
THERMOSTONE DOO NOVSKA HRVATSKA
Available from 08:00 - 18:00 (CET)
Bosna i Hercegovina

Tvrtka Thermstone d.o.o. je osnovana 2016. godine i jedini je proizvođač porastog betona u Republici Hrvatskoj.

Travanj 2022. označio je veliku prekretnicu za Thermstone d.o.o., jer je službeno postao dio multinacionalne CRH.  

CRH je globalna tvrtka za građevinske materijale s ponosnom i uspješnom poviješću, izvanrednim dosadašnjim učinkom i jasnom predanošću sigurnosti zaposlenika i etičkim poslovnim praksama.

Obitelj tvrtki u čijem se središtu nalazi kompanija CRH, prošle godine je ostvarila prihod od prodaje od gotovo 30 milijardi eura, s uravnoteženim portfeljem proizvoda za cijeli niz potreba građevinske industrije, od agregata, cementa i betona, do DIY trgovina. Tvrtka danas zapošljava blizu 80.000 ljudi diljem svijeta, s jasnom vizijom da postane vodeća svjetska tvrtka za građevinske materijale.

*****************

Porasti beton je proizvod koji se u zemljama srednje i zapadne Europe učestalo koristi i pri izgradnji je potisnuo uporabu "klasičnih" materijala.

Najveći razlog tome leži u činjenici kako korištenje porastog betona u izgradnji uvelike utječe na energetsku učinkovitost cijelog objekta, a zahvaljujući činjenici kako se i na našem geografskom području sve više prihvaćaju suvremeni trendovi u projektiranju i gradnji energetski učinkovitih zgrada u kojoj porasti beton ima nezamjenjivu ulogu, tvrtka Thermstone d.o.o., kao dio CRH Grupe, nalazi svoje mjesto u spomenutom procesu i želi se predstaviti kao stabilan i pouzdan partner lokalnim i regionalnim distributerima i građevinskim tvrtkama u proizvodnji visokokvalitetnog građevinskog materijala.

Naša misija je upoznati i približiti ovaj vrhunski proizvod krajnjim korisnicima našeg regionalnog područja te im prenijeti dosadašnja bogata iskustva korištenja ovog materijala diljem razvijenih europskih zemalja sa cjenovnom politikom primjerenom našem tržištu.


                Generalni sponzor