About THERMOSTONE DOO NOVSKA HRVATSKA

THERMOSTONE DOO NOVSKA HRVATSKA
THERMOSTONE DOO NOVSKA HRVATSKA
Available from 08:00 - 18:00 (CET)
Bosna i Hercegovina

Tvrtka Thermstone d.o.o. je osnovana 2016. godine i jedini je proizvođač porastog betona u Republici Hrvatskoj.

Travanj 2022. označio je veliku prekretnicu za Thermstone d.o.o., jer je službeno postao dio multinacionalne CRH.  

CRH je globalna tvrtka za građevinske materijale s ponosnom i uspješnom poviješću, izvanrednim dosadašnjim učinkom i jasnom predanošću sigurnosti zaposlenika i etičkim poslovnim praksama.

Obitelj tvrtki u čijem se središtu nalazi kompanija CRH, prošle godine je ostvarila prihod od prodaje od gotovo 30 milijardi eura, s uravnoteženim portfeljem proizvoda za cijeli niz potreba građevinske industrije, od agregata, cementa i betona, do DIY trgovina. Tvrtka danas zapošljava blizu 80.000 ljudi diljem svijeta, s jasnom vizijom da postane vodeća svjetska tvrtka za građevinske materijale.

*****************

Porasti beton je proizvod koji se u zemljama srednje i zapadne Europe učestalo koristi i pri izgradnji je potisnuo uporabu "klasičnih" materijala.

Najveći razlog tome leži u činjenici kako korištenje porastog betona u izgradnji uvelike utječe na energetsku učinkovitost cijelog objekta, a zahvaljujući činjenici kako se i na našem geografskom području sve više prihvaćaju suvremeni trendovi u projektiranju i gradnji energetski učinkovitih zgrada u kojoj porasti beton ima nezamjenjivu ulogu, tvrtka Thermstone d.o.o., kao dio CRH Grupe, nalazi svoje mjesto u spomenutom procesu i želi se predstaviti kao stabilan i pouzdan partner lokalnim i regionalnim distributerima i građevinskim tvrtkama u proizvodnji visokokvalitetnog građevinskog materijala.

Naša misija je upoznati i približiti ovaj vrhunski proizvod krajnjim korisnicima našeg regionalnog područja te im prenijeti dosadašnja bogata iskustva korištenja ovog materijala diljem razvijenih europskih zemalja sa cjenovnom politikom primjerenom našem tržištu.


                Generalni sponzor 

 

Sponzor konferencije