About TRANZIT EXPORT DOO SARAJEVO
TRANZIT EXPORT DOO SARAJEVO
TRANZIT EXPORT DOO SARAJEVO
Available from 08:00 - 18:00 (CET)
Bosna i Hercegovina

TRANZIT group BH je grupacija u privatnom vlasništvu unutar koje posluje više subsidijarnih društava koje se uspješno bave različitim djelatnostima.
Uprava društva se nalazi u Sarajevu uz staru cestu Ilidža-Blažuj.

TRANZIT EXPORT d.o.o. je jedna od vodećih firmi u Bosni i Hercegovini koja se bavi proizvodnjom armaturnih mreža i binor nosača, veletrgovinom građevinskih proizvoda od čelika kao i prodajom različitih vrsta građevinskih materijala na veliko i na malo. Maloprodajni objekat se nalazi u Sarajevu uz staru cestu Ilidža – Blažuj.

SYNERGETIC d.o.o. se bavi inžinjeringom i izgradnjom te prodajom i najmom stambenih i poslovnih jedinica.

TRANZIT PETROL je moderna benzinska stanica sa marketom, cafeom TRANZIT Cafe i samouslužnom autopraonicom TRANZIT 00-24 u Starom Ilijašu neposredno uz magistralnu cestu Podlugovi-Semizovac.

Na ovoj lokaciji uz magistralnu cestu pozicioniran je veliki LED DISPLAY dimenzija 9m x 4m gdje komitenti mogu emitovati reklamne spotove i fotografije.

INLUX d.o.o. – Parking kod hotela Novotel (Bristol) na atraktivnoj lokaciji u užem jezgru centra Općine Novo Sarajevo, adresa Fra Filipa Lastrića, sa radnim vremenom 00-24 h, koji nudi usluge parkiranja po satu, dnevno ili mjesečno.

U okviru grupacije posluje i društvo TRANZIT West.


                Generalni sponzor