About Una Promet doo
Una Promet doo
Una Promet doo
Available from 08:00 - 18:00 (CET)
Bosna i Hercegovina

NAŠA PRIČA

UNA-PROMET d.o.o. je porodična firma osnovana 31.05.1990. godine u Cazinu. Uz predan rad, jasnu viziju i plan razvoja, s ponosom možemo reći da smo izrasli u jednu od vodećih firmi koja se bavi prodajom građevinskog i sličnih materijala u regiji. Fokus našeg poslovanja kroz tri decenije uvijek su bili kupci i njihove potrebe. Pratimo trendove u građevinarstvu i našim kupcima nudimo najsavremenije i najkvalitetnije materijale.

Status društveno odgovorne firma potvrđuje naš stalni angažman vođen saznanjem o odgovornosti ne samo prema zaposlenicima i klijentima, već zajednici i životnoj srediti.

PRODAJNI CENTRI

Posao u maloprodaji obavljamo na tri lokacije: u Kličićima u neposrednoj blizini magistralnog puta Cazin-Bihać, u Ćoralićima na magistralnoj cesti Velika Kladuša – Cazin i u Donjoj Lučkoj, na magistralnoj cesti Velika Kladuša – Cazin. Naš asortiman čini preko 20000 artikala.

POSLOVNICA

KLIČIĆI

POSLOVNICA

ĆORALIĆI

POSLOVNICA

DONJA LUČKA

ČLANICA TOPDOM B&H

Sa pomno odabranom mrežom veleprodajnih kupaca u zemlji firma ostvaruje tranzitne i veleprodajne poslove te pokriva kompletno tržište BiH. Na tržištu smo prepoznatljivi po raznolikom asortimanu proizvoda koje nudimo kupcima za daljnju prodaju. Posebno se ističe dugogodišnje partnerstvo sa proizvođačima iz Evropske unije, Turske, Kine i ostalih zemalja svijeta čiji proizvodi čine našu ponudu interesantnom.

Una-promet d.o.o. je članica TOPDOM B&H d.o.o., grupacije koja je vodeći distributer renomiranih svjetskih i domaćih robnih marki građevinskih materijala, opreme i alata na tržištu BiH. Grupacije je osnovana 2004. godine udruživanjem četiri trgovačka društva sa ciljem zajedničnog nastupa na tržištu BiH. Danas TOPDOM B&H d.o.o. broji 19 članica sa područja cijele države i preko 50 maloprodajnih objekata


                Generalni sponzor