26. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije, Grames-Demi 2023 u Banjoj Luci, jedini specijalizovani sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije u Bosni i Hercegovini sa sertifikovanim statusom međunarodnog sajma, održat će se od 15. do 18. marta 2023. godine. Sajam će okupiti brojne i značajne kompanije iz Bosne i Hercegovine i regiona, Italije, Austrije i Kine.

Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg sajma je kompanija Wienerberger, vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala i infrastrukturnih rješenja koja u svom asortimanu objedinjuje Tondach crijep, Porotherm opeku, Semmelrock betonske kocke i ploče, te Pipelife cijevne sisteme.

 Pored sajma održaće se i konferencija pod nazivom "Gradimo Budućnost" gje će učestvovati niz predavača sa svojim temama a koje možete pogledati na sledećem linku Agenda

Expo izložba

Na 5 000 m2 pripremili smo Vam izložbu na preko 50 sajamskih štandova sa preko 100 izlagača i suizlagača. Na sajmu će te moći pogledati najnovije materijale mašine alate u građevinsko i elektromašinskoj industriji.

Prisutne su kompanije iz nekoliko zemalja i to skoro svih iz regiona te Austrija Italija Kina  Njemačka ...

Ako želite li da posjetite izložbeni možete to učiniti besplatno uz prijavu Vaših podataka 

Registracija

Konferencija  Gradimo Budućnost

Govornici iz cijelog svijeta pridružit će se našim stručnjacima da daju inspirativne razgovore o raznim temama. Budite u toku sa najnovijim trendovima i tehnologijama u poslovnom upravljanju

Registracija


Želite da učestvujete kao izlagač?            Preuzmite prijavu   

 

Želite da posjetite sajam ili konferenciju? Registracija


Posjetite nas

od 15. do 18. marta 2023.                Generalni sponzor 

 

Sponzor konferencije